Over mij

Wie ben ik?


Mijn naam is Jolanda Bankers, sinds 2014 werk ik bij 't Zonnehuis Asten. Ik ben voetreflexPlus therapeut en volg de opleiding acupunctuur bij Qing Bai.  

In 2001 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met voetreflexmassage. Ik voelde dat dit echt verbetering in mijn klachten en meer bewustwording bracht; hoe goed zorg ik eigenlijk voor mezelf?


Ik was er ook van overtuigd geworden dat het ooit mijn taak zou worden met behulp van voetreflexmassages anderen op hun pad te mogen begeleiden naar een fijner en gezonder leven.


Door de opleiding voetreflexPlus bij Total Health heb ik mogen ontdekken wie ik ben en wat ik graag wil uitdragen aan de wereld.


Ik besefte dat je lichaam, geest en emoties niet los van elkaar kunt zien en dat ontspanning de eerste stap is naar herstel.


Mijn missie is om mensen te helpen bewust te worden van hun eigen kracht en de invloed die ze hebben op hun eigen leven, iedereen schrijft zijn eigen verhaal.

Bijscholingen die ik gevolgd heb zijn voetreflex en rouwverwerking, zwangerschap,de vrouw, alles rondom menstruatie en overgangsklachten, verbroken verbinding, chronische vermoeidheid, hoofdpijn en huidziekten,het emotionele DNA, 1 jarige opleiding Chinese Basiskennis.


In het najaar van 2019 ben ik een nieuw pad ingeslagen met de opleiding acupunctuur, de Chinese visie van ziekte en gezondheid boeit mij enorm. De Chinese anamnese, massage van meridianen en accupressuur zet ik nu meteen in bij de behandelingen. 


Middels mijn inschrijving bij beroepsvereniging de FAGT voldoe ik aan de eisen van de zorgverzekering waardoor de voetreflexmassages (gedeeltelijk) vergoed worden indien u een aanvullende zorgverzekering heeft. Daarnaast ben ik RBCZ geregistreerd (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg) en ben ik aangesloten bij TCZ(geschillen instantie).


Samen met andere holistische therapeuten vormen wij SVP Gezondheid in Asten en omgeving. Lees hier meer over onze samenwerking.


Ik nodig u van harte uit om te ondervinden wat voetreflexmassage voor u kan betekenen.      Lieve groet, Jolanda Bankers