Metamorfose massage

Een metamorfosemassage helpt je om met aandacht bij jezelf te blijven en te ontdekken wie je bent.

De metamorfose massage


Wil jij doorpakken in je veranderingsproces?


Zit je in een burn-out? Ben je zwanger? Of wil je nu eindelijk eens je ideeën tot uiting brengen?


Een mooie manier om uit te leggen wat er bij een metamorfose massage gebeurt, is de transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn leven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. Binnen in de cocon voltrekt zich de transformatie  van een rups naar een vlinder. Om deze transformatie te ondergaan, is het nodig dat de rups zich terugtrekt in de cocon, om te veranderen in de beste mogelijkheden die hij tot zijn beschikking heeft.


Veel mensen hebben, net als de rups, kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden.


Een metamorfosemassage helpt je om met aandacht bij jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.


Een zachte massage, zonder oordeel en zonder verwachtingen, langs de zones van de wervelkolom. Deze massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en werkt ondersteunend in periodes van veranderingen zoals bijvoorbeeld: geboorte, puberteit, verhuizen, verandering van (werk)omgeving, echtscheiding, sterven/rouwverwerking.


Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent. Metamorfosemassage is daarbij een fantastische ondersteuning.